Sheila van Rheenen
Individuele coaching

Personal Coaching

Een coach zoek je meestal niet als alles op rolletjes loopt in je leven. Soms kan het even duren voor je toegeeft aan jezelf dat er iets zeurt, een steentje in je schoen waarvan je niet precies weet wat het betekent. Maar er kan ook een duidelijke aanleiding zijn, een crisis op je werk, in je relatie of op meerdere vlakken in je leven tegelijk. 

Mens zijn vraagt van ons dat we ons verhouden tot de ander maar ook tot onszelf in een wereld die beweegt. We peilen de plek die we innemen: in onze relaties, ons werk, in de maatschappij, als ouder. Word ik gehoord? Versta ik de ander? Ben ik belangrijk? We bewegen mee, houden stand, buigen, buigen af- en soms botsen we.

Als coach neem ik deel aan het gesprek dat je gewend bent met jezelf te voeren. Ik nodig je uit je waarnemingen te bevragen en te onderzoeken welke beweging op dit moment in je leven wenselijk of noodzakelijk voor je is. Dit zoekproces begeleid ik door oprecht nabij te zijn met respect voor jouw perspectief. Waar je naartoe beweegt, bepaal je uiteindelijk zelf.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Klik hier.